Africa Travel Stories

Het is onze passie om een breder reizend publiek naar het hart van Sub-Sahara Afrika te begeleiden. Op een manier zodat iedereen de echte kenmerken van dit prachtige continent kan ervaren. Want Afrika kent fascinerende culturen, overweldigende landschappen en bijzondere dieren. Laat u meenemen in de magische charme, warme gastvrijheid en authentieke levensstijlen.

Annette Mulenga, eigenaar Africa Travel Stories

“Wat ik vaak tegen mijn cliënten zeg: voor jou is het gewoon Afrika, voor mij is het thuis. Ga erheen en ontmoet de locals. Zodra het stof van Afrika op je neervalt, kom je zeker terug.”Annette, Founder/CEO Africa Travel Stories

Annette’s story

Geboren, getogen en grootgebracht in Zambia, een prachtig land in het zuidelijke deel van Afrika. Annette heeft hier jarenlang gewerkt en is erg enthousiast over de schoonheid, oprechtheid en eenvoud die de regio te bieden heeft. Africa Travel Stories is het hoogtepunt van deze passie.

De afgelopen 20 jaar heeft Annette in Zambia en internationaal gewerkt. Daarnaast is ze veel gaan reizen. Natuurlijk in haar geliefde thuisland, maar ook naar buurlanden zoals Botswana, Zimbabwe, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique, Oeganda, Rwanda en Zuid-Afrika. Het zijn de topbestemmingen in Afrika voor safari, vrijwilligerswerk, stage of gewoon een ontspannen vakantie.

Impressie

Naar impressie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Africa Travel Stories draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen in Afrika.

Naar mvo

Meet Africa Travel Stories

Over ons

Bestemmingen

We kunnen oneindig vertellen over de mooiste bestemmingen in Afrika met hun eeuwenoude tradities en indrukwekkende culturen.

Alle bestemmingen

Uw unieke ervaring start hier!

Het samenstellen van uw reis begint bij een persoonlijk gesprek, waarbij onze reisspecialist uw wensen koppelt aan de meest bijzondere belevenissen.

Reis samenstellen