Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Afrika

Africa Travel Stories reikt uit naar gehandicapte kinderen en jongeren in nood in de armste delen van Zambia. Op die manier laten we onze maatschappelijke betrokkenheid in Afrika blijken. Draagt u ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in Afrika? Word donateur en help ons met het behalen van onze missie.

Africa Travel Stories maatschappelijk verantwoord ondernemen

Africa Travel Stories & MVO

Africa Travel Stories (ATS) reikt uit naar kinderen in nood in Zambia. We willen bijdragen aan het verbeteren van de levensstandaard en de kwaliteit van leven voor kinderen met een handicap, zonder geografische, politieke of religieuze grenzen en hen helpen hun menselijke waardigheid te behouden en te verbeteren. ATS ondersteunt voornamelijk kinderen, jongeren (vrouwen en mannen) en ouders van kinderen met een handicap uit de armste Zambiaanse gemeenschappen.

Visie
Een veelomvattend Zambia (Afrika) zonder barrières voor kinderen en jongeren met een handicap.

Missie
Onze doelstelling is om bij te dragen aan het verbeteren van de levensstandaard van gehandicapte mensen in Zambia, door mobilisatie van de gemeenschap, capaciteitsopbouw, belangenbehartiging en versterking van instellingen op basisniveau.

Behoeften
• Rolstoelen
• Rollators
• Krukken
• Orthopedische schoenen

Partners
• Enlight Abilities Zambia
• Cheshire Homes Society of Zambia
• Vereniging voor gehandicapt ondernemerschap van Zambia
• Zambia Agency voor personen met een handicap

Wilt u ATS ondersteunen? Dan geeft u gehandicapte kinderen in Zambia waardigheid, liefde en een glimlach terug op hun gezichten. Word donateur en help ons om kinderen in nood te helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Impressie

Naar impressie

Ervaringen

Benieuwd naar de verhalen van onze reizigers? Ontdek meer in hun geweldige reiservaringen of bekijk de mooie reviews van Africa Travel Stories.

Bekijk ervaringen

Meet Africa Travel Stories

Over ons

Bestemmingen

We kunnen oneindig vertellen over de mooiste bestemmingen in Afrika met hun eeuwenoude tradities en indrukwekkende culturen.

Alle bestemmingen

Uw unieke ervaring start hier!

Het samenstellen van uw reis begint bij een persoonlijk gesprek, waarbij onze Afrika specialisten uw wensen matchen met de leukste activiteiten.

Reis samenstellen