Investeren en ondernemen in Afrika met Africa Travel Stories!

Investeren en ondernemen in Afrika? Naast een vakantie, stage of vrijwilligerswerk kunt u in Afrika ook op zakelijk avontuur. Bepaalde landen in dit veelzijdige continent zijn sterk in opkomst en zeer interessant om in te investeren of te ondernemen. Tijdens uw zoektocht naar mooie kansen en mogelijkheden zijn wij uw juiste partner. Samen creëren we uw unieke Africa Travel Story. Laat de reis beginnen!

Kies uw ideale reis

Uw reis wordt volledig op maat samengesteld. We kijken altijd naar uw wensen en interesses, zodat we een reis kunnen regelen die bevredigend en stressvrij voor u is. Ontdek nu welke reis het beste bij u past.

Impressie

Naar impressie

Ervaringen

Benieuwd naar de verhalen van onze reizigers? Ontdek meer in hun geweldige reiservaringen of bekijk de mooie reviews van Africa Travel Stories.

Bekijk ervaringen

Meet Africa Travel Stories

Over ons

Bestemmingen

We kunnen oneindig vertellen over de mooiste bestemmingen in Afrika met hun eeuwenoude tradities en indrukwekkende culturen.

Alle bestemmingen

Uw unieke ervaring start hier!

Het samenstellen van uw reis begint bij een persoonlijk gesprek, waarbij onze Afrika specialisten uw wensen matchen met de leukste activiteiten.

Reis samenstellen