Toerisme Afrika met Africa Travel Stories!

Toerisme Afrika beleven? Veel mensen reizen naar Afrika voor de unieke natuur en traditionele cultuur. Voor de meeste Afrikaanse landen is het toerisme uitgegroeid tot een van de belangrijkste inkomstenbronnen. Maar deze sterke groei heeft ook negatieve gevolgen. De invloed op de natuur, dieren en bevolking is vrij ernstig. Zullen alle natuurlijke rijkdommen er in de toekomst ook nog zijn? Laten we daar met zijn allen voor zorgen!

Vakanties en rondreizen afrika meisje op rots

Soorten toerisme

De laatste jaren zijn er verschillende vormen van toerisme in Afrika ontstaan. Africa Travel Stories luistert naar uw verhaal en helpt u vervolgens met het organiseren van een reis die volledig aansluit bij uw wensen.

Duurzaam toerisme
Geniet van al het moois dat Afrika u te bieden heeft en bescherm de omgeving voor de toekomst. In deze bewuste manier van reizen houdt u rekening met de lokale bevolking en het milieu, door duurzame keuzes te maken in bijvoorbeeld vervoer en accommodaties.

Ecotoerisme
Zet u in voor het beschermen van de natuurgebieden. Met kleinschalige activiteiten, zoals hiking, bergbeklimmen, snorkelen, vogels kijken en natuur fotografie kunnen de locals geld verdienen om de natuur eromheen te redden.

Cultureel toerisme
Veel Afrikaanse landen kennen een heftig politiek en koloniaal verleden dat op sommige plekken nog steeds zichtbaar is. Laat u verrassen door deze nog onbekende markt en kom meer te weten over de geschiedenis van Afrika.

Rugzak toerisme
Zin in een backpack avontuur? Het binnenland van Afrika wordt steeds populairder onder jonge backpackers. Ga op zoek naar vrijheid in de ongerepte natuur en ontdek de meest bijzondere spots.

Sport toerisme
Afrika wordt druk bezocht door sportliefhebbers die afkomen op de grote sportevenementen. Zo werden de rugby en cricket world cups en het WK voetbal in 2012 in Zuid-Afrika georganiseerd.

Zakelijk toerisme
Zuid-Afrika is de thuisbasis van veel internationale conferenties en vakbeurzen. Bijna nergens ter wereld is deze zakelijke markt zo groot als in Zuid-Afrika. Profiteer van de beste hotels en geschikt vervoer tijdens uw zakenreis.

De voordelen van Africa Travel Stories

Tijd besparenwij organiseren alles voor u
Alles is mogelijku kunt uw eigen reispakket samenstellen
Unieke kansdit maakt u maar één keer mee
Beste maatoplossingenafhankelijk van uw budget en wensen
Tradities ervarenAfrika is meer dan jungle en safari’s
Go localmeedoen in de Afrikaanse cultuur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijke afrika reisspecialist Annette

Stel uw vraag