Vakantie Afrika met Africa Travel Stories!

Vakantie Afrika beleven? Geen continent is zo divers. Afrika wordt niet voor niets het continent van de contrasten genoemd. Tijdens uw vakantie in Afrika komt u alles tegen: van groene regenwouden en besneeuwde bergtoppen tot uitgedroogde woestijnen en parelwitte stranden. Wat dacht u van een bijzondere safari door Kenia of Tanzania, een avontuurlijke rondreis in Zuid-Afrika of luxe strandvakantie op tropisch eiland Zanzibar?

Vakantie in Afrika mooie zonsondergang

Safari Afrika

De wilde dieren in Afrika zijn waanzinnig. Beleef de migratie van miljoenen gnoes en zebra’s in Tanzania. Schiet de mooiste plaatjes van The Big Five (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel) in Tanzania, Kenia, Zambia, Oeganda, Rwanda of Malawi. En geniet van al het moois om u heen tijdens een safari met de jeep, kano of zelfs te voet. Deze vakantie in Afrika zult u nooit meer vergeten.

Strandvakantie Afrika

De Afrikaanse kusten van Zanzibar, Mozambique en Madagascar lenen zich perfect voor een ontspannen strandvakantie in Afrika. Zanzibar is puur luxe, Mozambique is nog ongerept en Madagascar is een unieke beleving op zich. Bovendien is de kleurrijke Indische Oceaan prachtig om te duiken of snorkelen. Liever een safari of rondreis met een strandvakantie combineren? De stranden van Zuid-Afrika, Kenia en Tanzania zijn ook erg prachtig.

De voordelen van Africa Travel Stories

Tijd besparenwij organiseren alles voor u
Alles is mogelijku kunt uw eigen reispakket samenstellen
Unieke kansdit maakt u maar één keer mee
Beste maatoplossingenafhankelijk van uw budget en wensen
Tradities ervarenAfrika is meer dan jungle en safari’s
Go localmeedoen in de Afrikaanse cultuur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met Afrika reisspecialist Annette.

Stel uw vraag