Vrijwilligersprojecten Afrika met Africa Travel Stories!

Bent u het liefst de hele dag omringt door dieren? Dan zijn wildlife vrijwilligersprojecten in Afrika echt iets voor u. Africa Travel Stories heeft lokale partnerorganisaties in het zuiden en oosten van Afrika die unieke vrijwilligersprogramma’s aanbieden. Van het voeden van baby aapjes tot het observeren van kuddes olifanten. Niets is te gek!

Vrijwilligersprojecten Afrika man voert giraf

Vrijwilligersprojecten

Vrijwilliger bij Riverside Wildlife Rehabilitation Centre in Zuid-Afrika

Dit vrijwilligersprogramma bestaat uit de revalidatie en herintroductie van primaten (apen) en andere wilde dieren in Zuid-Afrika. Het is een fantastische manier om ervaring op te doen met deze slimme dieren. Als vrijwilliger bent u betrokken bij de gehele revalidatie, van dagelijkse schoonmaak tot het verzorgen van de kleintjes en het assisteren in de kliniek. Daarnaast heeft u genoeg tijd over om Zuid-Afrika te verkennen.

Meer weten? Bekijk het vrijwilligersprogramma hier.

Heeft u interesse in vrijwilligersprojecten in Afrika bij Riverside Wildlife? Africa Travel Stories verzorgt uw complete reis. Neem contact op.

Vrijwilliger bij Chimfunshi Wildlife Orphanage in Zambia

Chimfunshi in Zambia is een van de grootste en oudste schuilplaatsen voor chimpansees ter wereld. De organisatie geeft 120 chimpansees een veilige omgeving met de hoogst mogelijke vrijheid, binnen een wild gebied van 4200 hectare. Als vrijwilliger bent u betrokken bij de dagelijkse zorg van de chimpansees. Daarbij is het een mooie kans om van dichtbij het sociale gedrag van chimpansees te observeren.

Meer weten? Bekijk het vrijwilligersprogramma hier.

Heeft u interesse in vrijwilligersprojecten in Afrika bij Chimfunshi? Africa Travel Stories verzorgt uw complete reis. Neem contact op.

Vrijwilliger bij de Game Rangers in Kafue National Park in Zambia

Als vrijwilliger bij de Game Rangers bent u van onschatbare waarde. U helpt de Rangers bij hun dagelijkse werkzaamheden: leven in boskampen, gedrag van olifanten observeren, geven van onderwijs en koken bij kampvuur. Bij alles bent u omringd door dieren in het wild. Een onvergetelijke ervaring!

Meer weten over vereisten, prijzen, capaciteit en duur van een project? Stel uw vraag hieronder aan Annette.

Heeft u interesse in vrijwilligersprojecten in Afrika bij de Game Rangers? Africa Travel Stories verzorgt uw complete reis. Neem contact op.

De voordelen van Africa Travel Stories

Tijd besparenwij organiseren alles voor u
Alles is mogelijku kunt uw eigen reispakket samenstellen
Unieke kansdit maakt u maar één keer mee
Beste maatoplossingenafhankelijk van uw budget en wensen
Tradities ervarenAfrika is meer dan jungle en safari’s
Go localmeedoen in de Afrikaanse cultuur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijke afrika reisspecialist Annette

Stel uw vraag