Vrijwilligerswerk Afrika met Africa Travel Stories!

Werkt u graag met mensen en gaat u geen uitdaging uit de weg? Dan bent u de aangewezen persoon voor vrijwilligerswerk in Afrika. Africa Travel Stories werkt samen met verschillende lokale partnerorganisaties die uw hulp goed kunnen gebruiken. U kunt zelf kiezen wat u gaat doen. Van het meebouwen aan klaslokalen en klinieken tot aan het lesgeven of verzorgen van gehandicapte kinderen.

Vrijwilligerswerk Afrika spelende kinderen

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk in Afrikaanse ontwikkelingslanden met World Servants

World Servants is een stichting die zich inzet voor ontwikkelingslanden overal ter wereld. Dat doen ze met verschillende bouwprojecten, zoals scholen, klinieken, woningen en voorzieningen. Samen met de lokale bevolking zorgen ze ervoor dat de levensomstandigheden van hele dorpen blijvend verbeteren.

Meer weten? Bekijk de ontwikkelingsprojecten hier.

Bouwt u ook mee aan verandering door vrijwilligerswerk in Afrika? Africa Travel Stories regelt uw complete reis. Neem contact op.

Lesgeven aan kinderen op scholen in Afrikaanse ontwikkelingslanden

Africa Travel Stories werkt samen met diverse lokale scholen in het zuiden en oosten van Afrika. Om in goed onderwijs te kunnen voorzien, zijn ze altijd op zoek naar leraren. Denk bijvoorbeeld aan het lesgeven in de Engelse taal. Het gaat om kinderen in alle leeftijdscategorieën.

Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk in Afrika te doen op een school? Africa Travel Stories regelt uw complete reis. Neem contact op.

De voordelen van Africa Travel Stories

Tijd besparenwij organiseren alles voor u
Alles is mogelijku kunt uw eigen reispakket samenstellen
Unieke kansdit maakt u maar één keer mee
Beste maatoplossingenafhankelijk van uw budget en wensen
Tradities ervarenAfrika is meer dan jungle en safari’s
Go localmeedoen in de Afrikaanse cultuur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijke afrika reisspecialist Annette

Stel uw vraag