Werken in Afrika met Africa Travel Stories!

Wilt u er een tijdje tussenuit om te werken in Afrika? Voor een avontuurlijk tussenjaar? Of misschien denkt u er wel over na om er tijdelijk te gaan wonen en werken. Met betrouwbare contacten en de juiste aanpak, kunt u redelijk snel en eenvoudig een (betaalde of onbetaalde) baan in Afrika vinden. Africa Travel Stories adviseert en begeleidt u gedurende het hele proces. Van het boeken van vluchten en transport tot het vinden van een verblijfplaats en geschikt werk. U kunt op ons vertrouwen!

Werken in Afrika vrouw verzorgt kind

Een tussenjaar in Afrika

Tussenjaren zijn enorm populair geworden onder studenten en jonge professionals. Veel jongeren (18-25 jaar) gaan op zoek naar buitenlands avontuur, voordat ze verder gaan met hun academische studies. Het kan ook gaan om een kortere periode, zoals een semester of zomervakantie. Ze wandelen met hun backpack door de bush, maken rondreizen, doen vrijwilligerswerk of wonen en werken tijdelijk in Afrika. Bovendien is het een leuke ervaring en staat het goed op uw cv.

Heeft u interesse? Via lokale partnerorganisaties bieden we diverse mogelijkheden aan. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen en twijfels zit. Maar met onze hulp zal dit allemaal verdwijnen.

Meer weten? Bekijk hier enkele voorbeelden van tussenjaarsprogramma’s in Afrika.

Wonen en werken in Afrika

Is het altijd al uw droom geweest om te wonen en werken in Afrika? Daar kan Africa Travel Stories een belangrijke rol in spelen. Samen met lokale organisaties zetten we ons in voor beter onwijs, gezondheidszorg, werk en inkomen. Door uw vakkennis en ervaring te delen, draagt u bij aan het verbeteren van veel mensenlevens. Een goede voorbereiding is essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Van plan om te emigreren en te werken in Afrika? Ga vrijblijvend met ons in gesprek om te kijken wat uw mogelijkheden zijn. Neem contact op voor een afspraak.

De voordelen van Africa Travel Stories

Tijd besparenwij organiseren alles voor u
Alles is mogelijku kunt uw eigen reispakket samenstellen
Unieke kansdit maakt u maar één keer mee
Beste maatoplossingenafhankelijk van uw budget en wensen
Tradities ervarenAfrika is meer dan jungle en safari’s
Go localmeedoen in de Afrikaanse cultuur

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw persoonlijke afrika reisspecialist Annette

Stel uw vraag